Saapuminen

Helsinki-Vantaan lentokentältä

Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset Haagan restonomikampukselle bussilla, junalla ja taksilla. Bussi nro 415 lähtee Terminaali 2 edestä, laiturilta nro 25. Jää pois Metsäläntien pysäkillä, johon bussimatka kestää 32 minuuttia. Metsäläntieltä on 200 metrin kävelymatka Haagan restonomikampukselle ja hotelli Haaga Central Parkiin.

Jos tulet junalla, käytä lentokentältä paikallisjunaa I ja jää pois Huopalahden asemalla. Huopalahden asema on 10. asema lentokentältä lähdettäessä ja junamatka kestää 24 minuuttia. Huopalahden asemalta on 1.2 km:n kävelymatka Haagan restonomikampukselle ja Hotel Haaga Central Parkiin.

Lähijunien ja bussien aikataulut löydät osoitteesta: HSL lentokentän aikataulut. Lipun voit ostaa juna-aseman automaatista, VR nettisivuilta tai mobiilisti.

Haagan restonomikampuksen osoite on: Pajuniityntie 11, Helsinki. Restonomikampuksen kautta pääset suoraan Hotel Haaga Central Parkiin, jonka tarkka osoite on: Nuijamiestentie 10, Helsinki

Helsingin keskustasta

Bussi nro 43 lähtee rautatieaseman läheisyydestä, Elielinaukiolta, laiturilta nro 28 Haagaan. Jää pois Metsäläntien pysäkillä (29 min. matka), josta on 200 metrin kävelymatka Haagan restonomikampukselle ja Hotel Haaga Central Parkiin.

Bussi nro 63 lähtee Kampista, laiturista 44 Haagaan. Jää pois Laajasuontie pysäkillä (21 min. matka), josta on 400 metrin matka Haagan restonomikampukselle ja Hotel Haaga Central Parkiin.

Bussien aikataulut löydät osoitteesta: HSL aikataulut ja lipun voit ostaa kuljettajalta bussissa tai mobiilisti.

Mikäli tulet autolla, niin Pajuniityntiellä ja Nuijamiestentiellä on rajallinen määrä ilmaisia pysäköintipaikkoja.  Hotel Haaga Central Innin edessä on lisäksi maksullisia paikkoja

Haagan restonomikampuksen osoite on: Pajuniityntie 11, Helsinki. Restonomikampuksen kautta pääset suoraan Hotel Haaga Central Parkiin, jonka tarkka osoite on: Nuijamiestentie 10, Helsinki